More features:

Voorwoord burgemeester

Voorwoord burgemeester
Van harte welkom in 's-Hertogenbosch, hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Wij zijn verheugd u te ontvangen in deze stad van Jheronimus Bosch.

's-Hertogenbosch is in 2010, 2011 én 2012 uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Een titel waar we trots op zijn. Het is een waardering voor de vele partijen die zich inzetten voor onze levendige, bourgondische stad.

Voor u als bezoeker valt in het pittoreske 's-Hertogenbosch van alles te beleven. Van de vele terrasjes, cafés en restaurants tot de vele verschillende evenementen, de rijke historie en het veelzijdige culturele aanbod. Er zijn bovendien nu al diverse activiteiten in opmars naar 2016, het vijfhonderdste sterfjaar van Jheronimus Bosch.Zo is 2013 een cultureel themajaar met de titel Compleet Cultureel. Dit gaat van start met de opening van onze geweldige musea eind mei: Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch en Het Noordbrabants Museum.

Ook voor een meerdaags bezoek is 's-Hertogenbosch een aantrekkelijke bestemming. Naast alle bezienswaardigheden, activiteiten en horecagelegenheden in de stad, biedt ook de regio een afwisselend aanbod. Per fiets, boot én te voet kunt u mooie routes volgen door het prachtige landschap. Daarnaast zijn de omliggende steden, dorpen en enkele attractieparken zeker een bezoekje waard.

Wij wensen u een plezierig verblijf!

Ton Rombouts
Burgemeester Gemeente 's-Hertogenbosch

Add Your Comments

Connect with:

We'll never post anything without your permission

Don't want to connect via a social network? No problem, comment here
DisconnectClose form [x]

Add Your Comments

Write your own review or add your comments for this venue here. Note: this is for reader's reviews only; contact the venue directly for information or reservation requests.Rate this venue:

This download is free, but we would like you to leave us your
email address so that we can keep in touch with you about new In Your Pocket guides.