Bommelerwaard (Nederlands)

Hoppies Dooltuinen

  Zandweg 17, Ammerzoden      0627 13 73 54     more than a year ago
In het Ammerzodense buitengebied ligt sinds 2005 het grootste maïsdoolhof (6,5 hectare) van Nederland en de grootste natuurspeeltuin van de Bommelerwaard. In allerlei spannende varianten is het hier voor jong en oud genieten. In totaal vind je maar liefst zes kilometer aan labyrinten, doolhoven en een Blote Voetenpad. Wie niets heeft met verstoppertje spelen en door het metershoge maïs te dwalen, kan zich ook vermaken met een skelterbaan, dierenweide, minigolfbaan, springkussens en nog veel meer jeugdig vermaak met zand, water en modder. Vanaf de uitkijkpost heb je een fraai uitzicht over dit landelijke gebied en de ernaast gelegen champignonkwekerij. Wie niets heeft met spellen, kan zich laven aan een pluktuin vol veldbloemen.
  Show on map

Social Media Links:

Voorkeuren

No Credit cards
Non-smoking
Smoking place
Child-friendly
Outside seating
Guarded parking
Restaurant

Website

Geopend

Open 13:00-18:30. Closed Mon.

Prijzen/Meer informatie


Entree: €5 voor iedereen groter dan een meter. Openingstijden variëren heel sterk per seizoen, controleer de website. Geopend vanaf mei tot na de herfstvakantie.

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top