Bommelerwaard (Nederlands)

TRIP

  Markt 10, Zaltbommel      0418 68 19 69     more than a year ago
Het Platform Promotie Bommelrwaard (PBB) is een regionale stichting die het toerisme in de Bommelerwaard promoot, mede door het bevorderen van gezamelijke activiteiten. TRIP(Toeristisch Recreatief Informatie Punt) is het informatieloket van het PPB. In het souterrain van het oude stadhuis op de Bommelse markt zit deze organisatie van circa 35 vrijwilligers. Belangstellenden worden hier voorzien van veel informatie over de stad Zaltbommel. Ook zijn hier de georganiseerde stadswandelingen met een gids te boeken, Een andere aanrader is de (zelf te lopen) Gootspokenroute, een wandeling langs bijzondere beeldjes van kunstenaar Joris Baudeoin. De rest van de Bommelerwaard komt er helaas iets bekaaider vanaf.

Voorkeuren

Guarded parking
City centre location

Geopend

OpenĀ 10:00-16:00, SunĀ 11:00-15:00. Closed Mon.
Het seizoen duurt van 1 april t/m eind september. Openingstijden van 1 maart t/m 31 maart en van 1 november t/m 31 december zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Zondag t/m donderdag gesloten. In januari en februari is het TRIP gesloten.

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top