Nijmegen

Nachtbus

  Plein 1944      (+31) 262 14 21 40     more than a year ago
Vermoeide nachtbrakers met of zonder een slokje op kunnen op in de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag veilig thuiskomen met de nachtbusdienst van Breng. Lijn N10 bedient de stad Nijmegen. De lijnen N30, 85 en 99 rijden op de vrijdagnachten naar Grave, Druten en Arnhem en doen ook tussenliggende dorpen aan. Op zaterdagnacht komen daar nog de N31, 33, 80 en 83 bij naar Elst, Millingen, Huissen en Groesbeek. Met een OV-kaart kost een ritje ​naar alle bestemmingen, afhankelijk van de buslijn, €4 of €4,50. Een kaartje kopen bij de chauffeur kan ook. Dat is voor reizen binnen Nijmegen de goedkoopste optie (€3,50) maar voor verdere bestemmingen duurder, namelijk afhankelijk van je bestemming €5 of €7.
Alle nachtbussen rijden via het Centraal Station en Plein 1944. Dat zijn ook meteen de enige opstapplaatsen. Alle andere haltes die de nachtbussen aandoen zijn uitstaphaltes.

Website

Social Links:

Comments

Connect via social media
google sign in button
Leave a comment using your email This e-mail address is not valid
Please enter your name*

Please share your location

Enter your message*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top