Nijmegen

Stadsbus

  Stationsplein      (+31) 262 14 21 40     more than a year ago
Vanaf het busstation naast het Centraal Station vertrekken de stadsbussen lijn 1 t/m 15 en de lijnen 25 en 331 van en naar het centrum, de verschillende wijken van de stad en de kleinere NS-stations in Nijmegen. Maar ook dichterbij gelegen dorpen als Groesbeek, Beuningen, Wijchen, Berg en Dal en Lent worden door de stadsbusdienst bediend. Lijn 14 doet zelfs, via Elst, Arnhem aan. Alle stadsbussen rijden via Plein 1944.

Veel bushaltes in de stad zijn hypermodern ingericht met dynamische reisinformatie-borden en een QR-code die je kunt scannen met de QRscanner app op je smartphone. Hiermee krijg je de pagina van de betreffende halte te zien met daarop de vertrektijden van de buslijnen op die halte.

Door halte 'spatie' haltenummer te sms-en naar 3669 ontvang je een sms met de eerstvolgende vertrektijd van alle buslijnen op die halte (€0,25 per bericht).

Streekbussen rijden naar tientallen dorpen rondom Nijmegen en naar Arnhem. Er is zelfs een busdienst tussen Nijmegen en Kleve/Emmerich (Duitsland).

Website

Social Links:

Open

OpenĀ 07:00-19:00, SatĀ 07:00-17:00. Closed Sun.

Comments

Connect via social media
google sign in button
Leave a comment using your email This e-mail address is not valid
Please enter your name*

Please share your location

Enter your message*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top