Tilburg (Nederlands)

De Burgerij

  Noordstraat 87-89      (+31) 138 22 09 89     more than a year ago
De Burgerij is als een reis terug in de tijd, waarbij het Franse platteland de eindbestemming is. De uitgestalde kazen, olies en vleeswaren doen je watertanden. Bestellen is hier eenvoudig, je hebt de keuze uit A, B en C. Behalve in prijs variëren de broodjes ook in beleg en garnering. Van zeer luxe tot simpel. De romantische setting, de vriendelijke bediening en de huisgemaakte producten zorgen ervoor dat deze nieuwkomer nu al tot onze favorieten behoort.
  Show on map

Social Media Links:

Voorkeuren

Air-conditioning
Child-friendly
Outside seating
Takeaway
City centre location
Dogs Allowed
Wi-fi
Breakfast

Website

Geopend

Open 10.00-20.00, Sun 12.00-17.00. Closed Mon.
PRINT

Prijzen/Meer informatie

(€2 - 5)

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
31.01.2013
Karine

De Burgerij Tilburg. Typisch voorbeeld van 'leuk geprobeerd', 'maar net niet helemaal'...duur, chaotisch en te hoogdravend voor Tilburg. Eten op zich ok.
03.01.2013
Paul

Was benieuwd naar dit restaurant, ziet er erg gezellig uit. Het bleek echter een afknapper helaas. Slechte bediening, kunnen niet met drukte overweg, werden meermaals "vergeten". Eten op zich is niks mis mee, maar de prijzen zijn echt NIET in verhouding. Geen aanrader.
06.08.2012
Ineke van Pelt

Ik ben geen dichter, wel een simpel gedichtje geschreven n.a.v. een heel fijn bezoek aan de Burgerij. DE BURGERIJ / Zomaar tafels op de straat, / Zomaar op een zwoele woensdagavond, / Mensen praten zachtjes met elkaar, / Fietser peddelt voorbij de tafels / wuivend naar iemand die hij kent / Een hond ligt vastgebonden, / Blaft naar iedere nieuwe gast, / Net gewend aan die hij kent / Grijze, donkere wolken drijven voorbij / Waaruit zo nu en dan een zacht gerommel / Kleine regendruppels spetteren zachtjes op de straat / De mensen blijven zitten / Zo genoeglijk bij elkaar / Bij hen die ze niet kennen / En toch zo vertrouwd.
29.06.2012
Jaap van Corven

Beste Henk wat schrijf je nu... Studenten... U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en gebak met de eigenaren te praten over uw vervelende ervaringen! Hartelijke groet De Burgerij
23.04.2012
Henk

Het Franse platteland? Ja vast wel maar je krijgt er ook de Franse arrogantie bij. Het personeel is zeer onvriendelijk en de prijzen zijn belachelijk hoog. In plaats van dit mislukte studentenproject zou ik Prins Heerlijk van harte aanbevelen. Zij staan op eenzame hoogte boven de broodjeszaken in Tilburg.
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top