Tilburg (Nederlands)

Eindhoven Airport

  Luchthavenweg 25, Eindhoven      0900 95 05     more than a year ago
Meer dan 2,14 miljoen passagiers op 32 verschillende routes maken jaarlijks gebruik van Vliegveld Eindhoven, dat overigens makkelijk bereikbaar is vanaf Centraal Station Eindhoven dat met Lijn 401 elke tien minuten een rechtstreekse lijnverbinding onderhoudt met het vliegveld. Meer informatie: www.eindhovenairport.nl.

Vanaf Eindhoven Airport kost een bus- en treinreis naar Tilburg een uur tijd en ongeveer €9,00 (22 minuten vanaf platform 6). Vanaf het centrale station van Eindhoven stap je in de Intercity richting Den Haag. Kijk op journeyplanner.9292.nl voor meer informatie.

Wie geen zin heeft om met de trein te reizen en richting Amsterdam of Utrecht wil gaan, kan gebruik maken van AirExpressBus. Dit bedrijf biedt in luxe touringcars (vaak uitgerust met toilet) twee verschillende routes aan. Via de bussen met het opschrift ‘Airport to City & City to Airport’ worden zowel Amsterdam (€37 retour, via Utrecht (€27 retour) en Den Bosch (€15 retour) en vliegveld Weeze in Duitsland (via Utrecht en Nijmegen) bediend. Overstappen is niet nodig en de bagage gaat veilig onderin. Tickets zijn te koop via de website (www.airexpressbus.com) en via diverse verkooppunten. Ook kan je tegenwoordig met het Antwerpse touringcarbedrijf ADS Autocars makkelijk naar Antwerpen en luchthaven Charleroi reizen. Onderweg stopt de bus op zeven plekken, waaronder Turnhout, Antwerpen,, Mechelen en Leuven. Via airportbus.eu kan je de exacte tijden en prijzen vinden, maar reken rond €32 voor een enkele reis.

Bij de incheckbalies en de vertreklounges zijn kleine versnaperingen te koop zoals sandwiches, verse sappen en smoothies. Op de eerste verdieping van dit pas dertien jaar oude vliegveld bevindt zich een fotoafdrukapparaat, pasfotoautomaat, Kiddyland en het buffetgedeelte met een mooi panoramaterras. Vanaf het restaurantgedeelte heb je eveneens een fraai uitzicht over de start- en landingsbaan. In het Shop en Fly gedeelte (na de douane) zijn er de gebruikelijke sieraden-, mode- en accessoireswinkels. Tevens kan de liefhebber van de Hollandse bloemen hier nog terecht bij Aviflora voor (kunst)bloemen, bollen en zaden. Op de luchthaven hebben alle grote verhuurbedrijven (Hertz, Avis, Europcar, Sixt en National Car Rental) een kantoor gehuisvest. In de boekenwinkel van AKO kunnen kaarten gekocht worden voor draadloos internet.

Website

Social Media Links:

Voorkeuren

Credit Cards
Air-conditioning
Non-smoking
Smoking place
Child-friendly
Facilities for disabled
Outside seating
Takeaway
Guarded parking
Wi-fi
Restaurant
Conference facilities
Breakfast

Email

info@eindhovenairport.nl

Geopend

OpenĀ 04.30 - 00.00.

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
06.06.2013
Ismail

Het bedrijf ADS Autocars is in maart failliet gegaan en alle klanten met een ticket zijn het geld en hun geboekte reis kwijt. Airexpressbus is op 1 juni 2013 gestart met het aanbieden van de lijn Eindhoven Airport - Turnhout - Antwerpen. Je dient er wel een nieuw ticket te kopen via de site of op de airport.
14.01.2013
Edward Jansen

Ps. ticketprijs airportbus.eu kostte me de laatste keer van eindhoven naar antwerpen 19 euro, betalen met bancontact, mastercard, maestro kan in de bus ookOok kunnen tickets op voorhand geboekt wordendat is dan nog goedkoper neem eens een kijkje op www.airportbus.eu
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top