Utrecht (Nederlands)

Eindhoven Airport

  Luchthavenweg 25, Eindhoven      (+31) 900 95 05     more than a year ago
Meer dan 2,14 miljoen passagiers op 32 verschillende routes maken jaarlijks gebruik van Vliegveld Eindhoven, dat overigens makkelijk bereikbaar is vanaf Centraal Station Eindhoven dat met Lijn 401 elke tien minuten een rechtstreekse lijnverbinding onderhoudt met het vliegveld. Meer informatie: www.eindhovenairport.nl.

Bij de incheckbalies en de vertreklounges zijn kleine versnaperingen te koop zoals sandwiches, verse sappen en smoothies. Op de eerste verdieping van dit pas zestien jaar oude vliegveld bevindt zich een fotoafdrukapparaat, pasfotoautomaat, Kiddyland en het buffetgedeelte met een mooi panoramaterras. Vanaf het restaurantgedeelte heb je eveneens een fraai uitzicht over de start- en landingsbaan. In het Shop en Fly gedeelte (na de douane) zijn er de gebruikelijke sieraden-, mode- en accessoireswinkels. Tevens kan de liefhebber van de Hollandse bloemen hier nog terecht bij Aviflora voor (kunst)bloemen, bollen en zaden. Op de luchthaven hebben alle grote verhuurbedrijven (Hertz, Avis, Europcar, Sixt en National Car Rental) een kantoor gehuisvest. In de boekenwinkel van AKO kunnen kaarten gekocht worden voor draadloos internet.

Voorkeuren

Credit Cards
Air-conditioning
Non-smoking
Smoking place
Child-friendly
Facilities for disabled
Outside seating
Takeaway
Guarded parking
Dogs Allowed
Wi-fi
Restaurant
Conference facilities

Website

Email

info@eindhovenairport.nl

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top