S-Hertogenbosch (Nederlands)

Horse event

more than a year ago
Horse Event 2013, het leukste paardenweekend van het jaar!
Alles leren over paarden tijdens meer dan 75 demo’s per dag en de mooiste shows bewonderen? Geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen en de bekendste ruiters en trainers van Europa ontmoeten? Dat kan op Horse Event 2013! Op 13, 14 en 15 september gaat er een paardenwereld voor je open met demonstraties van diverse Olympische toppers en een indrukwekkende show van Frédéric Pignon en Magali Delgado, onder andere bekend van Cavalia.

Show van wereldformaat
Op Horse Event maak je voor het eerst kennis met de Franse Frédéric Pignon en zijn vrouw Magali Delgado. Frédéric Pignon trad, los van zijn hoofdrol in Cavalia, nooit eerder in Nederland op. Samen met zijn vrouw Magali komt Frédéric speciaal voor Horse Event naar Nederland voor een veelzijdig showprogramma. Zo maken onder andere hun Friese hengsten in vrijheid onderdeel uit van de fanatische dagafsluiting, ook laten zij een sprookjesachtige ‘Tango’ pas-de-deux onder het zadel zien. Dagelijks verzorgen Pignon en Delgado demonstraties over de manier waarop zij hun paarden trainen.

Internationale toppers
Horse Event weet er ieder jaar weer voor te zorgen om toppers van wereldformaat vast te leggen. Zo vertelt dressuurkoningin Anky van Grunsven, samen met haar leerlinge Daniëlle Heijkoop, meer over haar succesvolle trainingsmethode. Olympisch eventingruiter Tim Lips brengt zijn favoriete discipline onder de aandacht en Rob Ehrens, bondscoach van de Nederlandse springequipe, geeft samen met zijn zoon Robbert een clinic over het opleiden van springpaarden.

Nieuw in 2013
Naast de vaste clinicgevers die jaarlijks op Horse Event aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld dressuurtrainer Tineke Bartels, longeerspecialist Lammert Haanstra en Natural Horsemanship-trainers Annemarie van der Toorn en Emiel Voest, kun je ieder jaar weer kennis maken met diverse nieuwe deskundigen op paardengebied. Fysiotherapeute Gisella Bartels vertelt dit jaar meer over de anatomie van een paard, aan de hand van een beschilderd paard laat ze zien welke spieren een paard gebruikt bij de diverse oefeningen. De ‘Mobiele Haarbus’ is voor het eerst van de partij, waarin gespecialiseerde kappers je alles vertellen over het perfecte kapsel onder je cap. De gezusters Sneekes laten de voltigesport op het hoogste niveau zien en ook dressuurtopper Emmelie Scholtens kun je voor het eerst aan het werk zien tijdens Horse Event. Kijk voor nog meer noviteiten op www.horse-event.nl.

Uitgebreid promodorp
In het uitgebreide promodorp kun je naar hartenlust shoppen en hier vind je alle informatie waar je naar op zoek bent. Laat je informeren bij vele rasverenigingen over de aanschaf van een raspaard, ontdek bij de 200 standhouders de nieuwste producten en profiteer van interessante beursaanbiedingen om jezelf én je viervoeter thuis mee in de watten te leggen. Kijk voor een actuele standhouderlijst op www.horse-event.nl/standhouders.

Voordeel in de voorverkoop
Horse Event vindt plaats op het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne. Kijk voor meer informatie over Horse Event op www.horse-event.nl. In de online voorverkoop profiteer je bovendien van € 2,- korting per ticket.

Opmerkingen

Social Media
google sign in button
Laat een bericht achter via uw email This e-mail address is not valid
Naam*

Lokatie

Bericht*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top