Ljubljana

Knjiga Slovenija #ostanidoma

02 Jul 2020
Prenesite si brezplačno spletno verzijo in prejmite 10% popust na prednaročilo tukaj.

Za leto 2020 smo pripravili prav posebno izdajo knjige The Slovenia Book posvečeno slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga bo namenjena domačim slovenskim gostom in bo tako prvič na voljo v slovenščini, v kvadratnem formatu s trdimi platnicami v uradni I Feel Slovenia zeleni barvi.

Knjiga Slovenija #ostanidoma je lahko popolno poslovno darilo, odlično pa bo izgledala tudi med vašo knjižno zbirko! 

Naroči novo knjigo Slovenija po akcijski ceni


Unikatna personalizirana knjiga

Knjige lahko pripravimo s personalizirano stranjo tik za uvodnikom predsednika republike Boruta Pahorja, vsebina katere je poplnoma prepuščena vam. Personalizacija je možna tudi v angleški izdaji The Slovenia Book EXPO Edition.

Glasujte za naslovnico nove knjige!


Tokrat lahko vi izbirate naslovnico nove knjige Slovenija. Oddajte glas za verzijo naslovnice, ki vam je ljubša tukaj!
 

O novi knjigi Slovenija – 1000 razlogov #ostanidoma


Ekipa štirih tujih novinarjev – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije, vsi že več let živijo v Sloveniji – je osem let obiskovala, fotografirala in izbirala 100 najljubših krajev v Sloveniji. Nastala je knjiga The Slovenia Book – Top 100 destinations v angleškem jeziku, ki je izšla v letu 2015 in bila že trikrat ponatisnjena, v tem času pa prodana v več kot 15.000 izvodih.

Knjiga na skoraj 300 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Znamenitosti so razdeljene glede na razdelitev Slovenije na makroregije. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg tega je v njej predstavljenih 1000 razlogov, da domačini dopust preživijo v domači Sloveniji.

Naroči novo knjigo Slovenija po akcijski ceni

  

Unikatno slovensko poslovno darilo


Tako Knjiga Slovenija #ostani doma kot tudi angleška verzija The Slovenia Book EXPO Edition sta odlični poslovni darili za slovenske in tuje partnerje. The Slovenia Book EXPO Edition je že postala prava uspešnica, saj sta se zanjo že odločila Ministrstvo za zunanje zadeve in Javna agencija SPIRIT, ki je angleško knjigo izbral za slovensko poslovno darilo na EXPO 2020 Dubai.

Obe knjigi je možno personalizirati z vašo osebno stranjo tik za uvodnikom Predsednika republike za več informacij in ponudbo pa se lahko na nas obrnete preko spodnjega gumba, saj vam pri naročilu večjega števila knjig ponudimo količinski popust!

Več o tej ponudbi si preberite tukaj.

Komentarji

Poveži preko socialnih medijev
google sign in button
Pustite komentar z uporabo elektronskega sporočila This e-mail address is not valid
Prosimo vnesite vaše ime*

Prosimo sporočite vašo lokacijo

Vpišite vaše sporočilo*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top