Ljubljana

Kam s turističnim bonom po Ljubljani in okolici

more than a year ago
Ljubljana se nahaja v središču majhne države Slovenije, tako metaforično kot tudi geografsko. Ponuja veliko možnosti za raziskovanje, bodisi v samem središču mesta ali njeni okolici.

Za vas smo pripravili TOP nabor ponudnikov kjer lahko izkoristite nove in »stare« turistične bone. Lahko jih uporabimo za najem ali zakup lahkih motornih vozil, najem ali zakup športne opreme in vodnih plovil ter v gostinskih namestitvenih dejavnostih. Unovčimo ga lahko za nakup kinematografskih vstopnic, v muzejih, na kulturnih prireditvah, na razstavah, sejmih in
izobraževanjih. Z njimi lahko obiščemo botanične in živalske vrtove, zabaviščne parke, fitnes, smučarske centre in turistične kmetije. 
Bodite na tekočem in se naročite na naš Newsletter, spremljajte naše vsebine na naši spletni strani, sledite nam na Facebooku in Instagramu! Ohranimo navdušenost Ljubljančanov in Ljubljančank nad prestolnico v kateri bivamo in navdušimo tudi tuje obiskovalce nad našo čudovito Ljubljano.

Tukaj lahko najdete brezplačen prenos našega zadnjega vodnika po Ljubljani v PDF obliki.
 

Seznam ponudnikov kjer lahko koristite turistične bone

/ljubljana-slovenscina/zivalski-vrt_168787v

Komentarji

Poveži preko socialnih medijev
google sign in button
Pustite komentar z uporabo elektronskega sporočila This e-mail address is not valid
Prosimo vnesite vaše ime*

Prosimo sporočite vašo lokacijo

Vpišite vaše sporočilo*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top