Ljubljana

Mi smo #odprti za kulturo

more than a year ago
Veseli nas, da Mestna občina Ljubljana ni pozabila na kulturnike. Z odprtimi rokami so podprli kampanjo Mi smo #odprti za kulturo. 
 

Kulturni producenti so združili moči in za vas pripravili skoraj 100 brezplačnih prireditev po Ljubljani in Sloveniji, pod imenom Mi smo #odprti za kulturo. Prireditve bodo potekale med 1. julijem in 31. avgustom, vsak teden med četrtkom in nedeljo. V Ljubljani bodo dogodki potekali na #odprtioder na Letnem kinu Slovenske kinoteke na Muzejski ploščadi. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji filma, gledališča, literature, glasbe in plesa. Organizatorji so pripravili tudi delavnice za otroke. Ob tem času bodo vsi muzeji na ploščadi podaljašali svoj obratovalni čas. 

Ustvarjalci kampanje tudi v teh težkih korona časih opozarjajo na pomen kulture in umetnosti.

Podroben program prireditev v Ljubljani si lahko ogledate na povezavi: https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/mi-smo-odprti-za-kulturo/

Ekipa IYP Ljubljana je navdušena. Pridite in se prepričajte sami. Izbor dogodkov, v katerih boste uživali, je zares pester.

Komentarji

Poveži preko socialnih medijev
google sign in button
Pustite komentar z uporabo elektronskega sporočila This e-mail address is not valid
Prosimo vnesite vaše ime*

Prosimo sporočite vašo lokacijo

Vpišite vaše sporočilo*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top