Ljubljana

Prenesite si brezplačni vodnik po Ljubljani!

10 Apr 2024

Slovenski vodič po najlepši prestolnici 

Oglejte si naš novi brezplačni vodnik po Ljubljani tukaj!


Beseda urednice

Ne glede na to, ali ste svetovna popotnica ali popotnik, ki se je po naključju znašla in obtičala v Ljubljani, ali Ljubljančanka / Ljubljančan, vam lahko zagotovimo iz preteklih, sedanjih in drzno celo prihodnjih izkušenj, da je Ljubljana naravnost čudovito mesto, v katerem vam ne bo nikoli dolgčas. 

Romantične in fotogenične točke za srkanje odličnih koktajlov ob Ljubljanici, sprehodi po starem mestnem jedru, polnem šarma, fantastične restavracije, prostrani zeleni parki,barvite in živahne mestne ulice, ogromna izbira kulturnih in družabnih dogodkov, ki vas nikoli ne pustijo ravnodušne. Medtem ko države po vsem svetu tekmujejo, katera se bo obdržala na seznamu t. i. “zelenih držav”, ki veljajo za (dokaj) varne pred novim koronavirusom, trenutni trendi v Sloveniji odsvetujejo potovanja v tujino. Na srečo ste obtičali v prestolnici, ki nas znova in znova očara s svojo živahnostjo, očarljivostjo in lepoto in ki ponuja priložnost tako za počitek kot za aktivno izobraževanje in druženje.

Poleg informacij o restavracijah, kavarnah,  nočnem življenju, nakupih, nastanitvah, prostem času ter znamenitostih vodič vsebuje tudi intervju z kuharsko mojsrtico Ano Roš, predstavitev restavracij z Michelinovo  zvezdico v Sloveniji in namige za izlete po Sloveniji. 


Bodite na tekočem in se naročite na naš Newsletter, spremljajte naše vsebine na naši spletni strani, sledite nam na Facebooku in Instagramu! Ohranimo navdušenost Ljubljančanov in Ljubljančank nad prestolnico v kateri bivamo in navdušimo tudi tuje obiskovalce nad našo čudovito Ljubljano.

 

Komentarji

Poveži preko socialnih medijev
google sign in button
Pustite komentar z uporabo elektronskega sporočila This e-mail address is not valid
Prosimo vnesite vaše ime*

Prosimo sporočite vašo lokacijo

Vpišite vaše sporočilo*
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top