Ljubljana

Festival Ljubljana

Jul 2 - Aug 31 2020    
share
Osrednja dejavnost Festivala Ljubljana je organizacija in izvedba mednarodnega poletnega festivala, s katerim slovenska prestolnica v poletnih mesecih vstopi na zemljevid svetovno pomembnih kulturno-umetniških prizorišč. Poletni Ljubljana Festival vsako leto pomembno prispeva h kulturnemu dogajanju Ljubljane, saj pripravlja skrbno izbran in žanrsko raznovrsten program – baletne, operne in gledališke predstave, muzikale, komorne in simfonične koncerte, Mednarodno likovno kolonijo, mojstrske tečaje, otroške in mladinske delavnice, Ljubljana Festival na Ljubljanici in še mnogo več. V tem času se v Plečnikovih Križankah, na Kongresnem trgu in na odru drugih ljubljanskih kulturnih institucij zvrsti prek 4.000 umetnikov iz več kot 40 držav, dogodke pa si vsako leto ogleda preko 60.000 obiskovalcev.
 


Besedilo in slike last Festivala Ljubljana.


Preberite si več o dogodkih v Ljubljani na naši angleški spletni strani. 

Tukaj lahko najdete brezplačen prenos našega zadnjega vodnika po Ljubljani v PDF obliki. 

Bodite na tekočem o dogajanju v Sloveniji in v Ljubljani, naročite se na naš newsletter (v angleščini)! Le pošljite svoje ime na slovenia@inyourpocket.com. 

Vsekakor hvala za branje in če imate kakršne koli povratne informacije, bi radi slišali vaše misli na FacebookuInstagramu ali po staromodni e-pošti na ljubljana@inyourpocket.com.
Vas zanima oglaševanje? Pošljite nam e-mail na ljubljana@inyourpocket.com.

 

Date

Jul 2 2020 - Aug 31 2020
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top