Ljubljana

Events in Ljubljana

share

Prenesite si naš novi brezplačni vodič po Ljubljani!
 

Poletje je  v polnem zagonu! Vse več je kulturnih dogodkov v zunanjih vrtovih, gledališčih, parkih in na ulicah. Ljubljanska kultura se bori proti škodi, ki jo je povzročila epidemija, z neverjetno raznolikostjo dogodkov, festivalov, razstav, ki jih res ni težko podpreti. Samo preverite, kaj se dogaja v tem tednu,  pokažite in uživajte. Preverite naš izbor dogodkov v Ljubljani poleti 2020 (v angleščini)!

Ne zamudite brezplačne koncerte v Šiški to poletje!

Pripravlja se Panč - Festival stand-up komedije na Ljubljanskem gradu!

Kaj si boste ogledali na pod zvezdami na Ljubljanskem gradu?

Festival Ljubljana je v polnem pogonu - kaj nameravate videti?

Pridite na brezplačen koncert v Kinu Šiška!

Udeležite se brezplačnih dogodkov v sklopu Poletja v Tivoliju!

Oglejte si predstavo ali koncert, podprite kampanjo smo #oprti za kulturo!

S kom se ta teden dobite na Odprti kuhni?

 

Dogodki v Ljubljani

Če bi bila Ljubljana najstnica, je ne bi bilo veliko doma, v posteljo bi se vračala v zgodnjih jutranjih urah, med kosilom bi se zadrževala na telefonu in njen obraz bi bil prisoten na večini fotografij razburljivega dnevnega, predvsem pa nočnega dogajanja v prestolnici. Dogodki v Ljubljani so nekaj zanimivega tako za domačine kot za tuje obiskovalce, za otroke in odrasle, ljubitelje divjih zabav, bolj umirjene romantične duše, navdušence nad pankom, ljubitelje klasične glasbe, baleta in sodobnega plesa, za težke intelektualce, lahkotne pivce, itd. Težko je najti družbeno skupino, umetniško zvrst ali kulturno dejavnost, ki je Ljubljana vsaj v enem svojih dogodkov med letom ne bi zaobjela. hvala za branje in če imate kakršne koli povratne informacije, bi radi slišali vaše misli na Facebooku, Instagramu ali po staromodni e-pošti na ljubljana@inyourpocket.com.
 


Dogodki na ulicah Ljubljane

Poleti se vse seli na ulico, pa tudi če nam je usojeno, da nas poletne nevihte, ki po navadi napadajo ravno ob večerih in vikendih preganjajo. Pripravite si dežnik, sončno kremo, fotoaparat in dobro družbo, seveda! 
Letos nas bo spet zabavala naša stara znanka Ana Desetnica, Festival ulične umetnosti, ne bo pa tudi manjkalo koncertov in drugih prireditev na mestni trgih, mostovih in celo na reki Ljubljanici, kot je Festival Ljubljana na Ljubljanici!
 

Dogodki v Ljubljani v muzejih in galerijah

Po skoraj trimesečni prepovedi druženja so vrata spet odprli muzeji in galerije v Ljubljani. Na voljo imamo številne zanimive domače in mednarodne razstave, ki Ljubljani potrjujejo položaj mesta kulture, umetnosti in izobraževanja. Preverite, kaj se trenutno razstavlja v Ljubljani!
 

Dogodki v Ljubljani v poletnem času

Smo že priča objavam prihajajočih dogodkov, ki v mali Ljubljani poleti pričarajo vzdušje čarobne kulturne prestolnice države in pa stičišča različnih umetnosti ter dogajanja, ki se lahko po svojem kakovostnem in raznovrstnem programu kosa z veliko večjimi evropskimi mesti. Tako pričakujemo glasbene, gledališke in plesne dogodke Festivala LjubljanaNoči v stari Ljubljani, Svetlobno gverilopoletno Muzejsko noč, ter festivalov Jazz LjubljanaDruga Godba Ana Desetnica, Film pod zvezdami, FeKK Festival Kratkega Filma in še. Za dopolnjen spored preverite naš izbor dogodkov v Ljubljani poleti 2020 (v angleščini)!

 

Panč - Festival Stand up komedije, Ljubljanski Grad
Panč - Festival Stand up komedije, Ljubljanski GradTo, da je bila Ljubljana na našem zelo resnem tekmovanju Best of Slovenia 2020 (Limited by Coronavirus) izbrana za najboljšo občino za preživljanje karantene je le še en dokaz energije in udobja tega živahnega malega glavnega mesta. Vsekakor hvala za branje in če imate kakršne koli povratne informacije, bi radi slišali vaše misli na Facebooku, Instagramu ali staromodni e-pošti na ljubljana@inyourpocket.com.

Tukaj lahko najdete brezplačen prenos našega zadnjega vodnika po Ljubljani v PDF obliki (v angleščini). 

Bodite na tekočem in se naročite na naš Newsletter! Le pošljite svoje ime na slovenia@inyourpocket.com. 
Vas zanima oglaševanje? Pošljite nam e-mail na ljubljana@inyourpocket.com.

Choose Event Type
Pokaži vse kategorije
Exhibitions
Choose Event Type
Exhibitions
21 June
21 June
Oddaj
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top