Ljubljana

Poletje v Šiški 2020

Jun 24 - Sep 2 2020       Trg Prekomorskih Brigad 3
share
Napovedujemo brezplačen koncertni cikel Poletje v Šiški! Enajst koncertov žanrsko raznolikih izvajalk in izvajalcev vsako sredo med 24. junijem in 2. septembrom ob 20.00 na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška.

Vrača se tretje Poletje v Šiški, niz brezplačnih koncertov na letnem vrtu Kina Šiška. Enajst žanrsko raznolikih izvajalk in izvajalcev bo vsako sredo ob 20.00 od 24. junija do 2. septembra skrbelo za preganjanje poletnega mrtvila in (končno!) za koncertno dogajanje v živo. V primeru dežja bodo dogodki prestavljeni v notranje prostore Kavarne Kina Šiška.

Prvi večer bo pripadel kantavtorju Jakobu Kobalu v paru z violinistom Danijelom Bogatajem (Fed Horses), na prvi julijski dan pa bosta za sodoben country blues pejsaž poskrbela Samuel Blues & Miha Erič. Martin Ramoveš trio bo teden kasneje zakrivil kantavtorski rock v subtilni maniri,nato pa bomo lahko premierno poslušali projekt Damjana Manevskega Rush to Relax v trio izvedbi. Za dozo madžarske folktronice bo poskrbela Дева, nastopil bo tudi mlad kantavtor Igor Božanić iz BiH, ki se je na MENTu 2019 predstavil kot Sir Croissant. Nov pop za nove generacije bo predstavil Panon, nastopila bo tudi kantavtorica Manca Berlec. Poslušali bomo novi synth pop projekt Irene Žilić in Lucije Potočnik Neon Wife ter Manco Udovič + BUH. Zaključek Poletja v Šiški bo pripadel francoskemu nomadskemu folk/psihedelični stoner/šamanski trans dvojcu An Eagle in Your Mind.

Več informacij o nastopajočih lahko najdete tudi na spletni strani Kina Šiška.

Program Poletje v Šiški 2020:

24. 6. Jakob Kobal and His Imaginary Friends
1. 7. Samuel Blues & Miha Erič
8. 7. Martin Ramoveš Trio
15. 7. Rush to Relax
22. 7. Дева (HU)
29. 7. Igor Božanić (BiH)
5. 8. Panon
12. 8. Manca Berlec
19. 8. Neon Wife (HR)
26. 8. Manca Udovič + BUH ft. Jan Gregorka
2. 9. An Eagle in Your Mind (FR)


Besedilo in slike last Kino Šiška.

Date

Venue

Jun 24 2020 - Sep 2 2020
Kino Šiška
Trg Prekomorskih Brigad 3
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top