Tallinn

Euroopan Elämyskeskus

more than a year ago

Viisi syytä tulla Euroopan Elämyskeskukseen

Euroopan Elämyskeskus tarjoaa jännittävän tavan viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa ja tutustua Eurooppaan. Oletko esimerkiksi miettinyt, kuinka EU-n perustama Galileo-satelliittinavigointijärjestelmä auttaa pelastamaan ihmishenkiä? Tai miten eurooppalainen vihersopimus tai ympäristö- ja ilmastosuunnitelma vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme? Vastauksestasi riippumatta voit olla varma, että Euroopan Elämyskeskuksesta saat mukaasi paljon uutta, kiinnostavaa tietoa.


Euroopa Liidu Elamuskeskus

Viisi syytä vierailla Euroopan Elämyskeskuksessa:

1. Euroopan Elämyskeskus on nykyaikainen interaktiivinen näyttely, jossa voit tutustua sinua kiinnostaviin aiheisiin. Kuinka Euroopan maat tekevät yhteistyötä turvallisuuden alalla? Mitä asioita Virosta valitut EU parlamentaarikot käsittelevät? Kuka päättää, mitkä ovat EU-n tavoitteet tulevina vuosina ja miten niihin päästään? Jännittävät videot ja tietotaulut auttavat sinua löytämään vastauksia näihin kysymyksiin ja tuovat esille aiheita, joita et ehkä ole keksinyt aiemmin. Kaikki Elämyskeskuksessa esitettävä tieto on saatavilla EU-n 24 virallisella kielellä.2. 360° -elokuvateatteri tarjoaa erikoisen elokuvakokemuksen: täällä voit nähdä yleiskatsauksen Euroopan historian tärkeimmistä tapahtumista ja kuvitella istuvasi Euroopan Parlamentin istuntosalissa ja osallistuvasi kaikkien eurooppalaisten kannalta tärkeisiin päätöksientekoon.
 


3. Elämyskeskuksen vierailusi kunniaksi pääset myös tekemään "Euroselfien" interaktiivisen valokuvaseinän taustalla, jonka voit sitten halutessasi jakaa ystäviesi kanssa sekä muiden Euroopan maiden Elämyskeskusten vierailijoiden kanssa.4. Jos vierailet keskuksessa ​​suuremman ryhmän kanssa ja haluat hieman perusteellisemman kokemuksen, rekisteröidy imitaatiopeliin! Miten Euroopan parlamentissa tehdään päätöksiä? Kuinka kaikki 705 parlamentin jäsentä 27 eri maasta pääsevät yksimielisyyteen? Mitä tapahtuu, jos parlamentin toiveet eivät täsmää valtionpäämiesten toiveiden kanssa? Ota selvää ja pelaa - ehkä tämä neuvottelukokemus auttaa sinua pääsemään helpommin eteenpäin myös jokapäiväisessä elämässäsi.5. Elämyskeskuksesta löytyy tehokas nykyaikainen ilmastointi ja riittävästi tilaa etäisyyden pitämiseen. Tasokkaat matkaoppaat esittelevät keskustaa, vastaavat kysymyksiin ja jakavat lisämateriaalia. Elämyskeskuksen vierailu on ilmaista, eikä varauksia tarvita.

Katso lisää www.euroopaelamus.ee.

Toivomme hyviä kokemuksia

Comments

Connect via social media
google sign in button
Leave a comment using your email This e-mail address is not valid
Please enter your name*

Please share your location

Enter your message*
Put our app in your pocket
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more here. AGREE
Top